20 Years Bonzai – The Official After MovieBekijk hier de officiële aftermovie van 20 Years Bonzai in de Ethias Arena in Hasselt (BE) op 17/11/2012.

Koop hier de compilatie CD:

[bol_product_links block_id=”bol_50b8df0b7502d_selected-products” products=”1000004013146542″ name=”BonzaiCD” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”8C8C8C” link_color=”8C8C8C” border_color=”FFFFFF” width=”180″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”0″]

Bonzai bestaat 20 jaar.

Op 17 November 2012 komen alle ravers in België samen in de Studio @ Ethias Arena te Hasselt om het 20-jarig bestaan te vieren van het bekendste dance label uit België.

Uit het niets stond Bonzai op en bracht een totaal vernieuwende sound die vandaag de dag nog steeds word gevoeld in EDM. Honderden releases kwamen uit en tot op de dag van vandaag released het label nog steeds kwaliteitsmuziek. Het is duidelijk dat het label er nog een lange tijd zal zijn.

Het is één van de weinige dance labels dat zo lang bestaat. Een reden te meer om dit te vieren met de ultieme retro party met de beste en bekende DJ’s en artiesten die de sound van Bonzai hebben bepaald en de definitie hebben neergezet voor verschillende subgenres in de geschiedenis van EDM. Muziek die miljoenen mensen in hun hart en ziel heeft geraakt.

Zorg dat je er bij bent voor deze ultieme retro party waar we zullen terug gaan in de tijd en alle classics van weleer opnieuw zullen oprakelen tot in de vroeger uurtjes, zoals “Bonzai Channel One”, “The First Rebirth”, “When Things Go Wrong”, “Universal Nation”, … voor iedereen zal er muziek zijn om de goeie oude tijd te herbeleven van een van de grootste periodes in de geschiedenis van de Belgische dance scene.

Michael
Discobaaaaaaaaar aaaaaaaa moeder is in the house... ! 🎉🎉🎉👍🏻😎 #maanrock #mechelen #2800love #belgiumhttps://t.co/CoPhXAl666 - 1 day ago
Michael