Foto’s Victoria’s Secret Fashion Show 2012Gisteren vond in New York de meest bekeken modeshow ter wereld plaats, de Victoria’s Secret Fashion Show 2012.

‘s Werelds mooiste supermodellen Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Erin Heatherton, etc. toonden de nieuwe collectie lingerie van het merk Victoria’s Secret.

Absolute blikvanger was de duurste BH ter wereld (waarde: 2 miljoen Euro), gedragen door Alessandra Ambrosio !

De TV uitzending is pas op 4 december op CBS, maar je kan nu al de foto’s bekijken !

Dit is de uitzending van de Victoria’s Secret Fashion Show van vorig jaar:

Bekijk hier de foto’s van de Victoria’s Secret Fashion Show 2012:

Victoria’s Secret is een Amerikaans bedrijf in dameskleding, lingerie en schoonheidsproducten. Het is het grootste onderdeel van het beursgenoteerde Limited Brands met een verkoop van meer dan 5 miljard dollar en een bedrijfsresultaat van 1 miljard dollar in 2006.

Victoria’s Secret staat bekend om haar modeshows en catalogi, met modellen zoals Heidi Klum, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes en Miranda Kerr.

In 1995 hield Victoria’s Secret haar eerste modeshow. Ze ontving wereldwijd persaandacht en werd het “lingerie-evenement van de eeuw” genoemd.

Het bedrijf maakte geschiedenis in 1999 met de eerste uitzending van een live modeshow online en tegelijkertijd op Times Square. Het trok 1,5 miljoen kijkers en werd aangekondigd tijdens de Super Bowl.

In 2000 werd de show gehouden in Cannes tijdens het filmfestival om fondsen te vergaren voor ‘Cinema Against AIDS’ wat 3,5 miljoen dollar opbracht.

In 2001 maakte Victoria’s Secret Fashion Show zijn debuut op televisie, uitgezonden door ABC trok het miljoenen kijkers, maar veroorzaakte ook controverse. Elke keer dat het programma werd uitgezonden, werd de Federal Communications Commission gebombardeerd met klachten.

In 2004 deden, in plaats van de jaarlijkse modeshow, The Angels (Tyra Banks, Heidi Klum, Gisele Bundchen, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio) een Angels Across America Tour, een campagne voor het merk met een bezoek aan de vier grote steden, New York, Miami, Las Vegas en Los Angeles.

De show van 2007 bevatte een optreden van de Spice Girls en kreeg bekendheid als het Amerikaanse TV-debuut van de band na zijn terugkeer.

De modeshow toont meestal lingerie en een multimiljoen dollar “Fantasy Bra”. De show is inmiddels uitgegroeid tot een evenement met uitgebreide gekostumeerde lingerie, gevarieerde muziek en ontwerpen volgens verschillende thema’s. De show trekt honderden beroemdheden, bijzondere artiesten en/of acts per jaar. De gigantische engelenvleugels gedragen door de modellen, evenals andere vleugels van verschillende vormen en maten, zoals vlinder-, pauwen- of duivelvleugels zijn Victoria’s Secrets handelsmerk. De modeshow is ook een bijeenkomst van de huidige supermodellen.

In het verleden was het merendeel van de kleding die tentoongesteld werd niet beschikbaar voor het grote publiek, maar in 2005 was de show specifiek voor kleding beschikbaar voor het grote publiek via de catalogus.

Huidige Angels:
– Adriana Lima (2000 – heden)
– Alessandra Ambrosio (2004 – heden)
– Miranda Kerr (2007 – heden)
– Doutzen Kroes (2008 – heden)
– Behati Prinsloo (2007 – heden)
– Candice Swanepoel (2007 – heden)
– Erin Heatherton (2010 – heden)
– Lily Aldridge (2010 – heden)
– Lindsay Ellingson (2011 – heden)

Michael
Wolkjes ☁️☁️☁️ in de avondzon... ☀️ #sunset #sky #clouds #mechelen #belgium 🇧🇪 http://t.co/skV3494JXz http://t.co/9fViUYE0QZ - 15 hours ago
Michael