Gratis bootleg mash-ups van jong Belgisch deejay talent AvalonnIn mijn eeuwige zoektocht naar goede muziek, heb ik de fantastische gratis bootleg mash-ups ontdekt van het jonge Belgische deejay talent Avalonn.

Avalonn is het alter ego van Jürgen Beulens uit Denderleeuw, een 23 jarige student aan de KHLeuven.

Momenteel is hij resident Dj in Café Alegria in Leuven. Vroeger draaide hij house muziek, maar tegenwoordig is Avalonn vooral een all-round dj.

Je kan al zijn bootlegs gratis downloaden op zijn Soundcloud pagina.

Hierbij een kleine selectie van zijn tracks:

Nog een leuke mix set:

Bio:
Overdag een normale kerel, ‘s nachts een wildebras die dansvloeren in brand steekt en daken van feestzalen afblaast. Het nachtelijke alter ego van Jürgen is in Leuven stilaan een begrip aan het worden voor dikke party’s. Hoewel Avalonn zich lange tijd focuste op house, is door de jaren heen zijn muziekgamma zwaar uitgebreid om alle mensen aan het dansen te kunnen krijgen.

Soundcloud: Avalonn
Facebook: DJAvalonn
Twitter: DJAvalonn
YouTube: Avalonn1989
Bookings & info: jurgen.beulens@hotmail.com

FAQ:
Een bootleg / mash-up is het op muzikaal verantwoorde wijze door elkaar draaien van twee of meer muzieknummers. Vaak worden hiervoor hits gebruikt. Het fenomeen bestaat al jaren, maar krijgt de laatste tijd meer aandacht, onder andere met het programma Mish Mash op Studio Brussel en MTV’s Ultimate Mash-ups. Naast bekende zijn er grote groepen niet-professionele dj’s actief met het maken van mash-ups. Deze worden veelal gepubliceerd op eigen websites of speciaal daarvoor bestemde websites.

Michael
Hometown beautiness... 👌🏻🙌🏻👍🏻😍 @stadmechelen #mechelen #2800love #belgium #sunset #blueskyhttp://t.co/4BJp5EWTtI http://t.co/RbxnfSGl6E - 1 week ago
Michael