Top 5 van de beste kortingscode & promotie websitesKorting krijgen en zo geld besparen vindt iedereen leuk… Daarom in deze post een overzicht van de 5 beste Belgische kortingscode & promotie websites.

Aangezien The Daily Michael de vinger aan de pols houdt op het vlak van nieuwe trends, hebben we sinds kort deze gespot van de kortingscode websites.

De meeste mensen kennen de klassieke papieren kortingsbonnen of coupons, maar on-line kortingscodes zijn voor veel consumenten nog redelijk onbekend.

Een kortingscode is een digitale kortingsbon waarmee consumenten een prijsvermindering krijgen op hun on-line aankopen. Het gebruik is zeer eenvoudig doordat er enkel een code moet ingegeven worden op de e-shop waar men de aankoop doet. Meestal dient men de kortingscode in te vullen in vakje op de pagina waar men moet afrekenen en betalen. De prijsvermindering wordt dan onmiddellijk toegepast op het te betalen bedrag.

Nu zijn er verschillende websites die zoveel mogelijk kortingscodes verzamelen en op een gemakkelijke manier verspreiden naar hun bezoekers.

Je kan op deze verzamelsites zoeken op naam van de e-shop, op naam van de promotie, op naam/categorie van het product of op geldigheidsdatum van de korting.

Via nieuwsbrieven, het volgen van sociale media en RSS feeds kan men op de hoogte blijven van de laatste kortingen en aanbiedingen.

Bekende e-shops waar je veelvuldig gebruik kan maken van kortingscodes zijn Zalando.be, Bol.comWeekendesk.be en Ebookers.be

Indien je zelf een kortingscode weet, kan je deze delen met ons via het invulformulier.

Exclusief voor onze bezoekers bieden wij een dagelijks overzicht van de allerbeste kortingscodes:

Deze vindt je hier: www.dailymichael.be/kortingscodes

Top 5 van de beste kortingscode & promotie websites:

1. www.solden.be

2. www.kortingfans.be

3. www.korting.be

4. www.kortingcodes.be

5. www.kortingseutje.be

Michael
@kennethdee stuur maar PM - 4 hours ago
Michael