Tomorrowland aftermovie 2005 (first edition)In 2005, toen digitale camera’s nog een zeldzaamheid waren op dance festivals, zijn er toch nog mensen die deze geweldige party momenten hebben vastgelegd.

Ook ik had toen mijn eerste digitale compact camera meegenomen naar de allereerste editie van Tomorrowland in Boom.

Bovenstaande foto toont hoe kleinschalig het toen allemaal nog was.

En toevallig ben ik op een geweldige aftermovie van deze eerste editie gestoten.

Geniet mee van de geweldige sfeer en muziek op het toen nog “niet-gehypte” Tomorrowland !Bekijk ook zeker mijn foto’s van Tomorrowland 2012 !

Tomorrowland aftermovie 2005 (22 min.):

Tomorrowland 2005 official aftermovie (3 min.):

Tomorrowland is een grootschalig Belgisch outdoor danceevenement georganiseerd door de Belgische tak van het Nederlandse bedrijf ID&T, in navolging van de Nederlandse equivalent Mystery Land, dat al sinds 1993 in Nederland een groot succesvol festival is. Aan de hand van een sprookjesachtige decoratie wordt op dit festival op een feeërieke manier een veelheid aan genres binnen de elektronische muziek naar voor gebracht.

De eerste editie van het festival vond in 2005 plaats op zaterdag 14 augustus. Enkele grote namen waren: Push (M.I.K.E.), Armin Van Buuren, Cor Fijneman, Yves Deruyter, Technoboy, Coone.

2005:

Tomorrowland aftermovie 2005

2012:

Tomorrowland aftermovie 2005

Michael
Hometown beautiness... 👌🏻🙌🏻👍🏻😍 @stadmechelen #mechelen #2800love #belgium #sunset #blueskyhttp://t.co/4BJp5EWTtI http://t.co/RbxnfSGl6E - 1 week ago
Michael