Top Gear Live in BelgiëNa een wereldtournee van vier jaar doet de immens populaire theatershow van het bekroonde tv-automagazine eindelijk België aan. Top Gear Live komt naar het Sportpaleis in Antwerpen!

‘s Werelds grootste theatershow vol spectaculaire stunts, flitsende sportwagens en absurde autocreaties is op 28 april 2013 te zien in het Sportpaleis. Uiteraard zijn Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May en de mysterieuze racepiloot The Stig ook van de partij.

De theatershow is gebaseerd op het populaire televisieprogramma Top Gear en deed in alle uithoeken van de wereld al de grootste zalen volstromen.

Natuurlijk beroemt ook Top Gear Live zich op een stevige portie spannende stunts, afgewisseld met adembenemende crashes en zinderend spektakel, getunede wagens en de onnavolgbare Top Gear-humor.

Tijdens de gloednieuwe show geven de drie Top Gear-presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May het beste van zichzelf. Het publiek krijgt een knap staaltje rijvaardigheid, spectaculaire stunts en knallende special effects te zien.

“We hebben uw favoriete autoprogramma getransformeerd in de meest spectaculaire auto theatershow van het universum. We tonen de beste en leukste onderdelen van Top Gear en gaan los in een arena vol actie. Ik weet zeker dat dit een spektakel gaat worden!” – Jeremy Clarkson

Over de hele wereld konden al zo’n 1,5 miljoen fans van het fenomeen Top Gear Live proeven. Elk jaar zijn 135 trucks, 3 schepen, 1 vrachtvliegtuig, 94 auto’s en meer dan 150 bandensets nodig om de hele show tot een goed einde te brengen.

Kaarten van 40 tot 99 euro.

Dit is een Engelstalige show.
De deuren openen 1.5 uur voorafgaand aan de live show.
Showtimes op zondag 28/04/2013: 16u.00 en 20u.00

De kaartverkoop start donderdag 21 februari om 9.00 uur

– online via de fastsellingpagina op www.teleticketservice.com
– telefonisch via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 EUR/min.), vanuit NL: 0900-45.000.45 (0,45 EUR/min.)
– maximum 4 kaarten per bestelling

Top Gear Live

Teaser 2013:

Behind the Scenes of Top Gear Live:

Top Gear Live Car Bungee Stunt:

Top Gear Live Cage of Death:

Top Gear Live FMX:

Jeremy & Richard’s message to Belgium :

FAQ’S

Hoe kan ik tickets boeken?

Tickets in verkoop vanaf 21.02.2013.

Tickets zijn beschikbaar op TeleTicketService: TeleTicketService

Koop alleen tickets via de officiele ticketbox van Top Gear Live genaamd See Tickets. Koop geen kaarten bij andere verkooppunten.

Waar is Top Gear Live?
Top Gear Live vindt plaats inhet Sportpaleis te Antwerpen. Voor meer informatie over het Sportpaleis kunt u kijken op: http://www.sportpaleis.be/

Hoe bereikt u Top Gear Live?
Voor een gedetailleerde routebeschrijving kunt u kijken op:  http://www.sportpaleis.be/

Hoe laat vangt de live show aan?
Top Gear Live adviseert bezoekers een uur voor aanvang aanwezig te zijn, aangezien de show van start gaat op de aangegeven tijden.

Datum Showtime
Zon 28.04.2013 16:00u
Zon 28.04.2013 20:00u
Is de show geschikt voor jonge kinderen?
Top Gear Live is niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. Alle kinderen jonger dan 16 jaar hebben alleen toegang onder toezicht van een volwassene.

Wat zijn er voor eet- en drink mogelijkheden bij Top Gear Live?
Voor meer informatie over eten & drinken in het Sportspaleis kunt u hier klikken

Kan ik mijn geld terug krijgen van mijn ticket als ik niet in de gelegenheid ben om Top Gear Live te kunnen bezoeken?
De kaarten  worden niet gerestitueerd  en zijn niet overdraagbaar.
Is het toegestaan om te fotograferen tijdens de show?
Het is niet toegestaan gebruik te maken van een videocamera of fotocamera met flits tijdens de live show. Het is ten strengste verboden om fotomateriaal genomen tijdens de show voor commerciële doeleinden te gebruiken.

In welke taal zal de show gesproken zijn? 
Top Gear Live is een Engelstalige show.

Michael
Michael