Tune of the week: Will.i.am ft. Britney Spears – Scream & ShoutHet is al van oktober 2011 geleden dat Britney Spears nog eens een single heeft uitgebracht, maar nu meer dan een jaar later is hij er dan.

Voor dit nieuwe nummer, Scream & Shout, heeft ze samengewerkt met Will.i.am, bekend van The Black Eyed Peas.

Will.i.am gaat het nummer laten verschijnen op zijn opkomend album #willpower.

Na 2 weken in de Vlaamse Ultratop staat de single op plaats 7, na binnengekomen te zijn op plaats 17.

Volgens ons gaat dit een dikke nr. 1 hit worden en dus bij deze gekroond tot “Tune of the week” op The Daily Michael !

Britney Jean Spears (McComb (Mississippi),2 december 1981) is een Amerikaanse popzangeres, songwriter, danseres, actrice en auteur. Volgens de Recording Industry Association of America is Spears de op zeven na bestverkopende vrouwelijke artiest van de Verenigde Staten met 31 miljoen gecertificeerde albums. Ook is zij een van de bestverkopende artiesten in de wereld met een geschatte verkoop van 126 miljoen albums. Spears is ook titelhouder van meerdere Guinness World Records.

William James Adams Jr (Los Angeles, Californië, 15 maart 1975), beter bekend als will.i.am, is een Amerikaans rapper, zanger, DJ, muziekproducent en acteur van Jamaicaanse afkomst. Hij is een van de leden van de The Black Eyed Peas, naast Fergie, Taboo en Apl.de.ap. De letter “i” midden in zijn naam hoort uitgesproken te worden als “ai”, zoals de Engelse “I”.

Michael
Wolkjes ☁️☁️☁️ in de avondzon... ☀️ #sunset #sky #clouds #mechelen #belgium 🇧🇪 http://t.co/skV3494JXz http://t.co/9fViUYE0QZ - 17 hours ago
Michael